Pe data de 15 iunie 2020, membrii echipelor partenere din cadrul proiectului Smart EVC s-au reunit pentru a marca oficial lansarea proiectului. Evenimentul s-a desfășurat la sediul coordonatorului, ASSIST Software.

Agenda întâlnirii a constat în prezentarea echipelor celor doi parteneri – ASSIST Software și USV, stabilirea comitetul de management al proiectului și prezentarea planul de implementare.

De asemenea, au fost prezentate cele trei etape ale proiectului, cu accent pe prima etapă. Au fost studiate elementele esențiale desfășurării acesteia în perioada următoare. S-au analizat planul de implementare, pachetele de lucru, rezultatele și strategia de diseminare.

Întâlnirea a fost încheiată cu discuții despre managementul proiectului, cu accent pe procedurile de comunicare și partajare a documentelor. S-a discutat despre implementarea platformei de management al proiectului. S-au stabilit canalele de comunicare, precum și modalitățile de atribuire și monitorizarea a sarcinilor

S-a convenit ca o primă întâlnire tehnică să fie organizată la mijlocul etapei I de implementare, respectiv în lunile septembrie sau octombrie 2020. În cadrul acestei ședințe se va analiza progresul înregistrat și se vor stabili pașii necesari finalizării cu succes a primei etape a proiectului Smart EVC.