ASSIST Software va avea ocazia de a participa la un eveniment online AUTOSAR (Automotive Open System Architecture) pe 29 iunie la 9:00 AM CEST. Ziua este rezervată pentru companiile românești care, prin experiența lor, aduc valoare domeniului de dezvoltare a software-ului auto pentru viitoarele arhitecturi. Vom discuta despre sisteme E / E și Smart EVC.    

Cinci companii românești au fost selectate pentru a participa la întâlnire și pentru a discuta despre implicarea și abordarea practică a acestora în proiecte privind industria auto.  

În ultimii patru ani, am avut un contact semnificativ cu alți jucători din industria auto. Am înțeles care sunt nevoile acestor companii. Mai mult, ne propunem să creăm software care poate îmbunătăți nivelul de funcționalitate pentru automobile.  

ASSIST Software at AUTOSAR online event

Alex Boca, Head of Mobile Development, va prezenta la eveniment. El va aborda funcționalitatea Flutter mobile network dar va și exemplifica cum l-am folosit în proiectele noastre în trecut.  Atingem și subiectul Smart EVC și modul în care extindem protocolul OCPP pentru a crește funcționalitățile actuale.  

Întâlnirea va aborda, de asemenea, subiecte precum serviciile de conectivitate ale vehiculelor moderne, conducerea automată și autonomă și mobilitatea comună. Preferințele consumatorilor se schimbă, iar software-ul este utilizat pentru a transforma vehiculele pentru a îndeplini aceste cerințe și, în general, pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului, performanța, siguranța și chiar securitatea cibernetică. 

Complexitatea crescândă este o provocare pentru industria auto și a mobilității, prin urmare, astfel de evenimente sunt necesare pentru a identifica și înțelege diferitele tendințe din industrie.  

Compania ASSIST Software este fericită să facă parte din acest webinar. Sperăm că, prin intermediul acestuia, putem stabili noi conexiuni cu colegii noștri din industrie și putem discuta liber despre tehnologiile care schimbă în mod constant lumea. Inovarea va fi întotdeauna obiectivul nostru principal!